Listare gratuita pe www.evenimenteinoradea.ro

Site-ul  www.evenimenteinoradea.ro  este administrat de catre S.C. Ring S.R.L

1.       Publicarea pe www.evenimenteinoradea .ro a comunicatelor referitoare la targuri, expozitii, simpozioane, concerte, piese de teatru, filme  si a altor evenimente organizate in Oradea,  se face  in mod gratuit.

2.       Publicarea pe www.evenimenteinoradea.ro  de fotografii si a informatiilor  referitoare la locatii precum cafenele, pubburi, restaurante, pizzerii, hoteluri, pensiuni, cofetarii, saloane , sali de sport si alte locuri de divertisment se face gratuit.

3.       Listarea in categorie a unei locatii care nu este prezenta in acest site se va face  gratuit.

Ne puteti comunica toate informatiile dumneavoastra referitoare la evenimente sau locatii folosind formularul de contact.

Informatii suplimentare la telefon:

0745 342 837
0722 505 958

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!