Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

Acest acord de utilizare include termenii și condițiile cu care sunteți de acord cu fiecare și de fiecare data cand utilizați site-ul www.evenimenteinoradea.ro.

DEFINITII
"user" ineamna orice persoana care foloseste si/sau viziteaza www.evenimenteinoradea.ro.

"Agenții de publicitate" inseamna orice persoana sau organizație care face publicitate pe site-ul web, abonati, inclusiv utilizatori "Pay per click" sau orice persoana sau organizație care a incheiat un acord cu noi sau care utilizeaza site-ul in orice alt mod.

"Noi" inseamna Evenimente in Oradea, al carui sediu si adresa sunt disponibile la cere, J/2350/2006, CUI 19199568.

"Website " inseamna site-ul si tot continutul al www.evenimenteinoradea.ro.

"Post-eaza pe site" inseamna a lua parte la orice discutie pe forum, blog sau orice scriere de informatie, in orice format, cu privire la orice subiect/topic care apare ulterior si pot fi vizualizate si pe site-ul web.

"Asociat" inseamna orice persoana sau organizație cu care suntem asociati. Aceasta categorie include agentii de publicitate ale caror site-uri apare site-ul nostru sau orice persoana sau organizatie care are un link pe site-ul nostru aprobat de noi.


1 TERMENI
(1) Prin utilizarea site-ului nostru si toate serviciile conexe confirmati ca aveti varsta de 18 ani sau mai mult, ca ati citit, inteles si sunteti cu regulile ce deriva din termenii si conditiile noastre. In cazul in care utilizati site-ul sau pentru a incheia un acord in numele unei organizati, utilizarea site-ului confirma faptul ca aveti dreptul legal de a face acest lucru.

(2) In cazul in care inregistrarea de utilizare a site-ului este in numele unei organizatii si alte persoane (de exemplu, angajati) utilizeaza site-ul, organizatia confirma in mod expres ca isi asuma intreaga responsabilitate pentru utilizarea si ca organizatia, precum si persoane fizice, vor fi considerate a fi utilizatorii in sensul acestor termeni, precum si orice actiune ulterioara.

2 UTILIZARE SITE
(1) Utilizarea totala a acestui site si continutul site-ului sunt doar pentru utilizatorii inregistrati, care sunt conectati. Daca nu sunteti inregistrat puteti vedea o parte a site-ului, dar nu participa integral sau posta pe site-ul web.
(2) Site-ul este doar un loc de intalnire/socializare. Noi incercam sa verificam, controlam, validam, modificam, editam sau aprobam orice experiente, opinii, declaratii, recomandari, evaluari sau orice alte date sau informatii furnizate de catre alti utilizatori sau agenti de publicitate, orice link-uri catre alte site-uri sau alte informatii care sunt puse la dispozitie prin intermediul site-ul web. Puteti gasi utilizatori sau agentii de publicitate ale caror informatii/detalii indicate sunt inexacte, inselatoare, etc. Aceste neplaceri nu ne pot fi imputate noua ci in exclusivitate celor care le-au furnizat.

(3) Avand in vedere ca opiniile, declaratiile, recomandarile, rating-ul de pe site sunt cele ale utilizatorilor, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru verificarea sau editarea unor astfel de opinii, declarații, recomandari sau informații.

(4) Avand in vedere ca toate detaliile, locurile de desfasurare, orele, costul biletelor, etc sunt informatii care ne sunt furnizate exclusiv de catre organizatori mentionam ca nu ne asumam responsabilitatea pentru modificarile aduse ulterior evenimenteleor de catre organizatori. Sfatuim utilizatorii sa verifice minutios informatiile atat pe site-ul nostru cat si pe site-ul organizatorului.

(5) Orice experiențe, opinie, declarație, recomandare, evaluare, orice link-uri catre site-uri sau orice informatii sau orice fel nu vor forma o garanție și sunteți de acord ca nu avem nici o responsabilitate in acest sens.

(6) Cand faceți click pe orice link-uri veti fii redirectionati catre site-urile unor terte parti. Nu avem nici un control sau responsabilitate asupra terților sau orice astfel de site-uri web. Trebuie sa luati la cunostinta ca prin accesarea si vizitarea site-urilor partenere veti face parte dintr-un acord separat pentru care trebuie sa verificati termenii si conditiile. Astfel confirmati ca organizatia noastra nu nu poate fi trasa la raspundere in acest sens.

(7) Agențiile de publicitate sunt supuse unor termeni și condiții separate, pe care le putem face disponibile pentru oricine doreste sa le vada.Va rugam sa trimite-ti un e-mail cu cererea dvs. la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Nu ne vom asuma nicio responsabilitate sau raspundere in acest sens.

(8) In masura in care legea permite, toate garanțiile implicite, condiții sau alți termeni (fie implicite prin lege sau in alt mod), inclusiv fara a se limita, orice termeni calificativi și de ingrijire sau de performanța sunt exclusi.

(9) Luati la cunostinta faptul ca de faptul ca utilizarea acestui site nu poate fii interpretatat in niciun fel ca sfat sau orice alt tip de management personal.

(10) Nu ne asumam nicio raspundere și responsabilitate pentru orice acțiuni sau rezultate sau situații negative create ca rezultat direct sau indirect de opinie specifice, declarație, evaluare, recomandarea, informații, de recomandare sau de informații sau sfaturi afișate pe site-ul web.

3 FURNIZAREA SITE-ULUI

(1) Vom depune eforturi sustinute pentru sustinerea si furnizarea site-ul de asigurandu-va ca este disponibil pe internet, noi nu va fi responsabil pentru orice eșec de a oferi pe site-ul sau orice servicii sau orice indisponibilitate. Site-ul este disponibil la un "așa cum este" si " atunci cand este disponibil".

(2) Nu putem garanta ca serviciile vor fi neintrerupte, sigure sau fara erori. Pot exista probleme inerente in utilizarea de internet pentru care nu suntem responsabili, nici pentru accidente/crashes de browser care poate duce la pierderea de date in timp ce utilizati serviciilor noastre.

(3) Depunem eforturi si incercam in permanenta up-date-area parametrilor tehnici astfel incat sa putem evita virusurile electronice, viermi sau orice alt defecte sau probleme care pot aparea in ceea ce privește orice vizualizare sau utilizare a site-ului. Insa nu oferim nicio garanție. Nu suntem responsabili pentru orice pierderi sau daune cauzate in cazul in care un virus sau defect poate aparea.

(4) Ne rezervam dreptul de a suspenda serviciile acolo cand este necesar si, in special, dar nu exclusiv, pentru reparații, intreținere sau imbunatațire.

4 SUPORT

Daca nu avem un acord special cu utilizatorul, utilizare a site-ului nu acopera orice forma de asistența sau de sprijin in orice forma.

5 FORUM, EXPERIENTE, OPINII

(1) Toți utilizatorii sunt in mod expres de acord sa nu abuzeze de acest sistem și ca sunt in mod expres și exclusiv raspunzatori pentru informatiile pe care le posteaza pe site-ul web.

(2) Toți utilizatorii sunt de acord ca orice vor posta pe site-ul, in orice forma va fi sincer, exact, nu induc in eroare și nu reprezinta nicio denaturare, nu incalca vreun drept de autor, proprietate intelectuala sau drepturile oricarei parți terțe (inclusiv divulgarea informațiilor cu caracter personal și / sau confidențiale), sunb orice forma, nu este defaimator, calomniator, discriminatorii (in orice forma), nu este pur și simplu de auto-promovare, nu este abuziv, jignitoar sau obscen in limbaj și / sau conținut, altfel nu harțuie sau invadeaza intimitatea unei persoane sau organizație, nu conține pagini sau imagini restricționate sau pagina "acces numai cu parola", sau ascunse (acestea fiind legate la sau de o alta pagina accesibila), nu se angajeze in activitați comerciale și / sau vanzari (daca nu detine in mod expres acordul nostru scris), nu promoveaza sau instiga cu privire la orice comportament asa cum este descris mai sus, sau care promoveaza orice incalcare a acestui acord de utilizare sau orice lege și nu este in nici un fel ilegal sau contrar legislatiei in vigoare. Din motive legale si de verificare vom interzice in mod expres si exclude toate comentariile trimise de utilizatori la adresa concurenților noștri.

(3) Nu toleram comunicarile comerciale nesolicitate, orice junk mail, scrisori in lant, e-mail nesolicitate, cum ar fi spam sau alte astfel de comportament similar și confirmati ca nu se va veti angaja in orice astfel de activitate. URL-urile sunt permise furnizarea de link-ul este relevant, utila și necesara.

(4) Toți utilizatorii sunt de acord ca nu se vor angaja in actiuni care sa submineze sistemul de schimb de experienta, opinii, declaratii, recomandari precum si orce altfel de informatie
(5) Toți utilizatorii sunt de acord ca orice mesaj pe site-ul web pot fi folosite in mod liber, copiat, publicat, tradus și distribuit in orice mediu și in orice forma, inclusiv in scopuri publicitare și promoționale de catre noi și orice alta persoana sau organizație, fara permisiunea acestora (utilizatorilor) și ca nu este supus dreptului de autor, cu excepția cazului marcat in mod specific ca atare cu ©.

(6) Toți utilizatorii sunt de acord in mod expres ca nu avem nici o responsabilitate cu privire la punctul anterior (6) și, in plus vor fii obligati la plata de despagubiri pentru orice pierdere.

6 RESPONSABILITATE SI ABUZ

(1) In plus fața de toate celelalte clauze conținute in acest document, sunteți de acord ca veți fi singurul responsabil pentru utilizarea de catre dvs. a oricaror servicii furnizate si pe care le veti utiliza din punct de vedere legal și numai in sensul in care a fost destinat spre utilizare. Aceasta include responsabilitatea pentru securitatea numelui de utilizator și parola.

(2) In plus sunteți de acord ca nu veți utiliza abuziv servicii in orice mod, și, in special, dar nu exclusiv:

(a) nu veti folosi nici un virus, vierme, cal troian sau orice astfel de cod, care ar putea distruge și / sau contamina.

(b) se va respecta legislația in vigoare pentru acest acord. In special, ne referim la utilizarea; materialului sau conținutului pe noi il consideram a fi daunatoar, ilegal sau ofensator; orice incalcare a drepturilor de proprietate intelectuala și drepturile de autor; utilizarea serviciilor in scopuri ilegale, cum ar fi frauda sau in orice alta activitate ilegala. Ttoate și orice utilizare abuziva sunt incluse.

(3) Confirmati ca nu veti interfera sau incerca sa interferati cu buna funcționare a site-ului, nici orice activitați efectuate pe ea.

(4) De asemenea, confirmati in mod special ca:

(a) Ne anuntati imediat pentru orice utilizare neautorizata, inclusiv orice utilizare neautorizata de inregistrare / contului dvs. cu site-ul sau orice alta incalcare cunoscuta sau suspectata de securitate.

(b) Ne raportati imediat, dar, de asemenea, veti depune toate eforturile rezonabile pentru a opri imediat orice utilizare abuziva, care v-a este cunoscuta sau suspecta .


7 CONCURSURI

(1) Concursurile de pe site-ul vor fi controlate fie de catre noi sau de alte organizații care iși asuma responsabilitatea pentru funcționare, alocarea de premii și condițiile de intrare și de concursuri in general.
(2) Aceasta inseamna ca in timp ce noi oferim propriile concursuri, va oferim, de asemenea, șansa de a fi implicat in alte competiții și nu avem nici un control sau responsabilitate cu privire la aceste concursuri.

(3) Asadar pentru a sti exact care este controlul și responsabilitatea pentru fiecare concurs pe site, va punem la dispozitie detaliile organizatorului clare la sfarșitul detaliilor referitoare la fiecare concurs și un link pentru a va permite sa vedeți in mod clar condițiile aplicabile pentru concurs.

8 COPYRIGHT

(1) Site-ul și tot conținutul de baza (inclusiv text, imagini, marci și logo-uri), cu excepția opiniilor, declarațiilor, recomandarilor, evaluarilor și informațiilor postate pe site de catre utilizatorii individuali și a reclamelor este obiectul dreptului de autor care ne aparține. Acest lucru inseamna ca utilizatorii au o licența pentru a utiliza site-ul pur și simplu, dar nu pot transmite nici un drept de proprietate și nici un drept de a utiliza sau afișa informațiile cu drepturi de autor in nici un fel. De asemenea, nu exista nici un parteneriat, joint-venture, relatie angajat-angajator sau orice alta forma de relație intre orice utilizator site-ul sau agent de publicitate și noi.

(2) In special, toți utilizatorii sunt de acord ca, fara acordul nostru expres, in scris, in mod special pentru acel utilizator, nu vor incalca niciun drept de autor pentru informațiile, textele, imaginile, continutul, materialele, și orice informatie furnizate de la noi . Aceasta inseamna in mod special ca nu veti copia, reproduce, modifica, atribui, face lucrari derivate, distribui sau in orice mod public afișa, crea Internet "link-uri" catre Serviciul sau "frame" sau "mirror" orice continut pe orice alt server sau dispozitiv wireless, de inginerie inversa, sau accesul la serviciil pentru a construi un produs folosind idei similare, funcție, sau care este asemanatorcu al nostru.

(3) Cu toate acestea, in cazul in care am convenit in mod expres, in scris, ca se poate utiliza orice document, de exemplu, formulare de completat, sunteți de acord sa le folositi numai in scopul care le-am convenit in mod special și ca nu se va interpreta acest lucru pentru a permiteincalcarea clauzei 8 alineatul (2) de mai sus.

9 LIMITAREA RASPUNDERII

(1) In masura in care legea permite, nu vom fi responsabili pentru orice pierderi directe sau indirecte, daune accidentale sau indirecte, sau pierderi (economice sau de alta natura), daune punitive sau exemplare, orice pierdere a reputației sau a fondului comercial sau oportunitați de afaceri sau de contact, inclusiv din neglijența cu privire la sau in orice fel la orice instalare, utilizare (neautorizate sau in alt mod), erori, greseli, accident, furt sau frauda, distrugere, sau orice parte din furnizarea site-ul sau acest acord de utilizare.

(2) In cazul in care, puțin probabil, aveți vreo reclamație sau o acțiune impotriva oricarui alt utilizator sau de agent de publicitate atunci in mod specific sunteti de acord sa folositi acest drept, reclamație sau acțiune in mod independent de și fara a recurge la noi.

(3) Astfel nu suntem raspunzatori atat noi cat si terte parti agenți și angajați din toate cererile, raspunderile, daunele, pierderile, costuri și cheltuieli, inclusiv orice taxe legale, cunoscute si necunoscute, care decurg din sau in orice fel de astfel de drept, cerere sau acțiune.

10 CESIUNE

(1) Drepturile sau obligațiile și taxele impuse unui utilizator sau agent de publicitate nu pot fi transferate, vandute, atribuite, delegate, subinchiriate, subcontractate sau partajate, in orice fel de catre dvs. și nimeni altcineva nu poate beneficia decat dvs. O copie a acestui acord va fi admisibila in caz de orice litigiu sau in cadrul oricarei proceduri.

(2) Ne rezervam dreptul de a transfera, vinde, cesiona, delega, transmite, inchiria, subcontracta a unei cotei parte de toate drepturile, indatoririle sau obligațiile și furnizarea de site-ul web.

11 INTREBARI / RECLAMATII & ANUNȚURI

(1) Scopul nostru este de a raspunde la orice intrebari in termen de 14 zile lucratoare.

(2) Ne desfasuram activitatea pe baza de "notificare și eliminare". Daca aveți orice plangeri sau obiecții cu privire la materiale sau de conținut, inclusiv forumuri sau orice alta forma de postare a utilizatorului/lor sau mesaje postate pe acest site, sau daca credeți ca materialul sau conținutul postat pe acest site incalca drepturi de autor pe care le dețineti, va rugam sa ne contactați imediat la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Odata ce aceasta procedura a fost respectata, vom face toate eforturile rezonabile pentru a elimina conținutul ilegal in ceea ce poate fi considera o perioada de timp rezonabila.

(3) Orice alte plangeri trebuie sa fie adresate in scris la sediul nostru social (a se vedea definițiile de mai sus).

(4) In cazul in care orice plangere poate constitui o incalcare de catre noi, atunci trebuie sa ni se permita 30 de zile pentru a remedia aceasta incalcare.

(5) Toate notificarile, inclusiv notificarile de la clauza 11 (2) de mai sus la care nu ați primit o confirmare in termen de 7 zile lucratoare, trebuie sa fie in scris, la adresa noastra de sediul social prin Posta Romana cu confirmare de primire și va fi considerata primita in 3-5 zile lucratoare de la trimitere.

12 REZILIERE & SUSPENDARE

(1) Fara a limita orice alte cai de atac, putem suspenda sau rezilia dreptul de utilizare / inregistrare al contului dvs., fie cu sau fara o notificare prealabila.

(2) In special, in cazul in care banuim ca ați fost angajat sau pe cale de angajare, sau ati fost in vreun fel implicat/a in sau legate de incalcari ale oricaror termeni din prezentul acord de utilizare.

(3) Ne rezervam dreptul de a anula, șterge sau elimina orice reclama sau orice experiențe, opinii, declarații, recomandari, evaluari, precum și informații furnizate de catre alți utilizatori sau agenți de publicitate sau orice link-uri catre alte site-uri sau alte informații care sunt puse la dispoziție prin intermediul site-ului, fara a da un motiva actiunea.

(4) Daca nu vom acționa de indata orice incalcare nu trebui presupus ca am renunțat la orice drepturi cu privire la caracterul executoriu sau la solicitarea despagubiri, doar daca nu am declarat in mod expres si in scris acest lucru.

13 NULITATE

Fiecare clauza sau orice parte a acestui acord poate fi considerata ca independenta de celelalte. Acest lucru inseamna ca orice clauza sau orice parte din acest acord daca este dovedita a fi inaplicabila sau nula aceasta nu va afecta aplicabilitatea sau validitatea restului acestui acord.

14 GENERAL

(1) Acesti termeni și conditii au prioritate oricaror alte reprezentarile anterioare, intelegeri si acorduri intre noi si dvs.

(2) Ne rezervam dreptul de a modifica termenii și condițiile in orice moment si astfel noua varianta intra in vigoare atunci cand acestea sunt postate pe site-ul nostru.


15 JURISDICTIE

Acesti Termeni si Conditii vor fi interpretate si aplicate in conformitate cu legislatia romana si vor fi supuse jurisdictiei exclusive a instantelor in limba romana.


Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!