Poligon tragere

Daca vrei lucruri serioase, pentru oameni mari, atunci vino la poligonul de tragere din Oradea pentru ati testa adrenalina în condiții de maxima siguranță , alaturi de un personal specializat in folosirea armelor letale si neletale.

Clienţii Poligonului de tragere vor beneficia permanent de suportul personalului tehnic specializat, iar pe parcursul tragerilor, de îndrumările unor instructorii de tir autorizaţi atat pentru arme letale cat si pentru arme neletale .

Poligonul de Tragere Oradea, este dotat cu instalaţii automate de ţinte mobile care permit deplasarea acestora pe cabluri de otel la distanţe de 10 m, 15 m şi 25 m, dar şi cu un sistem de ventilaţie, care sa asigure buna functionare a sedintei de tragere.

Poligonul este autorizat atat pentru arme letale cat si pentru arme neletale.

Baza materiala oferita este poligon 25 m pistol, pana la calibru 40. Se pot efectua trageri atat cu armele din dotarea poligonului cat si cu arma personala (conditia sa se incadreze in normele de autorizare ale poligonului ).

Ce trebuie sa știi dacă vrei sa tragi cu arma în poligon !!!

"Pentru a putea efectua o ședința de trageri, o persoana trebuie sa aibă vârsta minima de 18 ani și sa prezinte o carte de identitate valabila. Persoana care vine cu arma proprie la poligon trebuie sa prezinte obligatoriu și permisul de arma în care este înscrisă arma cu care dorește sa tragă. Persoanele care nu dețin permis de arma pot închiria una din poligon. Toate persoanele care vin în poligon vor fi asistate și îndrumate de un instructor profesionist și autorizat".

Organizăm evenimente din categoria concursurilor sportive, şi acţiuni de tip Team-Building, dedicate companiilor, cluburilor sportive, dar şi publicului larg ce apreciază tirul sportiv şi activităţile în aer liber.

Adresa: Oradea, str.Uzinelor Nr.4 (incinta Vest Metal)
Tel: 0744 - 152.947


Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!