Lazer Star Arena

SINGURA ARENA din Oradea si a 6-a din Romania care ofera transpunerea jocurior de calculator in decor real. Arena are un decor science fiction, intins pe o suprafata de 600 mp si este dedicata persoanelor de orice varsta. Echipamentul de ultima generatie ofera jucatorului confort in timpul jocului cat si satisfactia de a lupta cu fazere de mare precizie si acuratete de tragere. Oferim oportunitati unice de joc si diversisment. Arena este completata cu un cafebar science fiction ca loc de odihna in urma jocului, relaxare si socializare. Variantele multiple de joc fac prin variatete ca atractivitatea sa fie maxima, iar adrenalina sa fie mentinuta la cele mai inalte cote.
Urmarim ca prin aceasta ARENA, sa atragem din fata calculatoarelor cat mai multi tineri, dispusi pana acum sa se sacrifice pentru a se distra in fata unui mediu virtual nesanatos si ii invitam sa vina in randurile noastre, spre a-si dezvolta relatii si prietenii reale si durabile. Mediul virtual este principala problema cu care se confrunta tinerii de azi, iar ca urmare a acestui fapt, dorim sa redeschidem apetitul acestora petru miscare si socializare.

Experienta primelor saptamani de la deschidere, ne dovedeste ca acest proiect are success si avem o mare satisfactie urmarind entuziasmul cu care jucatorii ies din ARENA . Ne bucura faptul ca acestia revin si recunosc avantajele jocului real in raport cu jocurile virtuale. Jocurile in laser tag, dezvolta inteligenta prim crearea unor strategii de lupta, concentrarea prin monitorizarea simultana a inamicilor in raport cu coechipierii, dezvolta capacitatea decizionala, deoarece jucatorul trebuie sa ia cele mai bune decizii in fractiuni de secunda, auto motivarea, prin dorinta de a acumula cat mai multe puncte si a devenii victorios, integrarea intr-o echipa. Acest mod de relaxare, supune jucatorul la un efort fizic sanatos si de asemenea elimina energiile negative acumulate, creand o stare de bine admirabila. Distractia e MAXIMA !

Pentru ca in cuvinte este greu de descries atmosfera jocului si placuta uimirea a celor care deja au “gustat” aceasta experienta, invitam cat mai multi tineri sa ia parte la aceasta experienta. Scopul nostru, este cresterea gradului de satisfactie a jucatorilor, motiv pentru care suntem deschisi oricaror sugestii din partea clientilor nostrii, cele mai bune dintre acestea fiind premiate de noi.

Rezervari
Strada Vasile Alecsandri 5-7, Oradea
0755 - 355.317/ 0748-905.752
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Program
Luni - Duminica:
14:00 - 22:00

sursa:http://www.lazerstararena.ro

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!