Paintballworld

Aparut la inceputul anilor ’80, Paintball-ul a cunoscut o adevarata explozie in ultimul deceniu astfel incat era inevitabil ca Oradea sa nu se bucure de trairile oferite de practicarea acestui sport.
Jocul de paintball se poate desfasura dupa mai multe scenarii care va sunt prezentate de personalul de la teren odata cu regulamentul care trebuie respectatcu strictete.
Adauga realism trainingului organizat de firma ta, pe probleme de consolidare a echipei, prin concursuri de paintball, acest joc fiind recomandat persoanelor care fac parte din echipe noi sau sunt membri iunora existente aflate în schimbare, persoane care doresc sa inteleaga rolurile in echipa.

Locatii
1. Teren Paintball World - Woodsball
2 . Teren Paintball World Warzone - Calea Borsului nr. 36

Woodsball (woods paintball) este cea mai populara forma de paintball, fiind totodata si cea mai cunoscuta. Spre deosebire de speedball, paintball-ul in padure (woodsball) se joaca cu obstacole naturale (copaci, tufisuri, santuri etc), spatiul fiind foarte mare sau nelimitat. Woodsball-ul este un joc flexibil, fapt ce confera mai multe variante de scenarii de joc. Terenul Paintball World (woodsball) se afla in padurea de dupa Sptitalul Judetean Oradea (4 km de Oradea), padure excelenta pentru practicarea acestui sport, dispunand de o suprafata de 50 de hectare cu acces auto de la sosea (asfalt).

Pentru programari (cu cel putin 2 zile inainte)
0743 / 126.352

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!