Camelot

Lacul de pescuit se afla in judetul Bihor, localitatea Husasau de Cris, la doar 10km de municipiul Oradea, la iesirea din Osorhei spre Fughiu, pe E60 Oradea Cluj .Suprafata totala a lacului este de peste 2 hectare si abunda in diferite soiuri de pesti: crap, caras, salau, somn, stiuca, clean.
Pentru pescarii care doresc sa petreaca mai multe zile pe malul lacului alaturi de familie si prieteni, oferim posibilitatea de cazare in pensiune, in pretul careia este inclus: micul dejun, intrarea la piscina si sezlongul.
Pe malul lacului, avem amenajate locuri de prajit cu grill si filigorie pentru 8-10 persoane unde va puteti relaxa total alaturi de familie si prieteni.

Sursa: hancamelot.ro

Locatia: Husasau de Cris, nr. 360, Judetul Bihor, Romania
Telefon: 0744 329 520
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!