Saldabagiu

Se stie ca cea mai buna relaxare a unui barbat este pescuitul. Daca inainte pescuitul era privit ca o forma de procurare a hranei, in zilele noastre pescuitul sportiv a devenit un stil de viata, un mod de relaxare care se pare ca este practicat de tot mai multe persoane.

Hanul Pescarilor dispune de un lac de 8 hectare intindere, dispus cu 42 de pontoane amenajate si acoperite cu stuf, pentru a oferi cat mai mult spatiu celor ce practica acest sport. Pontoanele de la Hanul Pescarilor pot fi inchiriate in cursul saptamanii cu 25 Lei pt. 3 bete fara peste sau in week-end cu 50 Lei, putand fi inchiriate de doua persoane odata, in intervalul orar 06:00 - 20:00. Lacul are diferite specii de peste, pentru a satisface exigentele fiecarui pescar, si anume crap, caras, stiuca, somn, salau, fitofag, babusca. Cei ce inchiriaza un ponton de unul singurcu in weekend 3 bete, pot duce acasa pana la 3 Kg. de crap sau 5 Kg. de caras.

Hanul Pescarilor iti pune la dispozitie de asemenea posibilitatea de a achizitiona articole de pescuit precum si un bar cu bautura pentru cei ce doresc sa se racoreasca. Si de ce nu ai profita de o frumoasa zi de vara sa o petreci cu cei dragi la un picnic? Poti alege dintre cele 7 mese de picnic acoperite si dotate cu gratar si lemne pentru numai 50 Lei/zi, si o taxa de 2,5 Lei/persoana. Masa de picnic este ideala pentru un grup de 6-8 persoane pentru a petrece momente placute la o masa copioasa gatita in natura si inconjurati de o priveliste ce te lasa fara cuvinte.

Un sfarsit de saptamana petrecut alaturi de familie la iarba verde, inconjurati de o priveliste de vis, alaturi de o serie de animale domestice care pot fi vizitate, este tot ceea ce poti oferi familiei tale pentru a te asigura ca le oferi tot ceea ce merita.

Adresa: Saldabagiu de Munte
Telefon: 004 0259 21 00 45, 004 0729 87 35 02

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!