Fotbal - 5X5 Fotbal

Baza Sportiva 5X5 Iosia este prima baza sportiva cu gazon sintetic de minifotbal din Romania. Baza a fost deschisa in anul 2001 si s-a dovedit a fi un real succes printre iubitorii de sport din Oradea.
Baza are 2 terenuri de fotbal cu gazon sintetic, 2 terenuri de tenis cu piciorul (laptenis), un teren de mini fotbal in cusca 3 versus 3, piscina, vestiare cu dusuri si sauna, precum si un bar cu terasa atat pentru sportivi cat si pentru publicul larg. Punem la dispozitia clientilor bazei sportive mingi, maiouri de departajare, acces gratuit la sauna si piscina.

Baza este deschisa de luni pana duminica, rezervarile pentru inchirierea terenurilor se efectueaza la nr de telefon: 0752 162 533.

Orar:
Luni - Vineri 7.30-00.00
Sambata - Duminica 09.00-00.00

Adresa: Str. Spirul Haret nr. 1/Oradea, Bihor

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!