Gradina Zoologica

Actualmente, Grădina Zoologică funcţionează cu o activitate de agrement şi educaţie. Poziţia este una deosebit de favorabilă, într-un mediu natural de excepţie, cu arbori seculari din diverse specii, dar şi cu plantaţii recente de arbori şi arbuşti.
Dotarea este rustică, cu obiecte vechi, dar bine întreţinute..
În prezent, grădina deţine un efectiv de peste 700 de exemplare de animale şi păsări din specii reprezentative, de pe toate continentele. Majoritatea sunt perechi care se reproduc în habitatul ocupat, în incintă. Pentru redotarea şi refacerea efectivelor sunt practicate schimburile de animale cu alte grădini zoologice din ţară şi străinătate.
Grădina Zoologică din Oradea funcţionează în subordinea Consiliului Local, fiind proprietatea acestuia.

Program:
mai - septembrie 09:00 - 20:00
martie, aprilie, octombrie 09:00 - 19:00
noiembrie - februarie 10:00 - 18:00


Adresa: Calea Matei Basarab 30, Oradea, Bihor
0259-434.547
0259-434.547
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Web: zooradea.ro


Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!