CARTE, TEATRU, CONCERTE, EXPOZITII, FILM

RESTAURANTE, HOTELURI, CLUBURI, CAFENELE, PIZZERII

BUSINESS, CONFERINTE, TARGURI, CONVENTII

Mens sana in corpore sano ! Sportul este activitatea care nu trebuie sa lipseasca din activitatea cotidiana a fiecarui individ. Evenimenteinoradea.ro te rasfata cu cea mai bogata baza de date despre locurile in care poti practica sport din Oradea si din imprejurimi.

Sectiune dedicata iubitorilor sportului rege. Aici gasesti informatii despre echipa de fotbal oradeana, dar si despre ternurile de fotbal unde te poti poti intalnii cu prietenii pentru un meci de relaxare.

Oradea este orasul cu traditie  in materie de polo. Aici gaseti informatii de profil despre echipa oradeana de polo dar si despre bazinul olimpic de natatie.

Pasa, pasa cooooooos ! E seara de baschet si trebuie sa stii ce, unde si cine joaca in Oradea ....sau poate vrei tu sa joci un mecii de baschet alaturi de prieteni. Da click si fii la curent !

E sportul alb, e distins si de traditie in Oradea. Evenimenteinoradea.ro iti pune la dispozitie cea mai mare baza de date despre cluburile sportive de profil, terenurile de tenis si antrenorii din Oradea la care poti apela daca vrei sa faci parte din elita !

Tine de noroc si concentrare ! Daca vrei sa pescuiesti sau sa mergi la vanatoare aici ai locatiile si informatiile pe care trebuie sa le accesezi.

Daca vrei sa joci handbal sau vrei sa asisti la un meci, da click si afla care sunt locatiile si echipele care-si disputa suprematia in orasul tau !

Adrenalina maxima ! Sunt sporturile care te fac sa traiesti "on the edge" si poti avea parte de ele accesand categoria " sporturi extreme".

Elegant si relaxant, echitatia este sportul care se potriveste atat adultilor cat si copiilor. Afla care sunt locurile in care te poti delecta practicand acest sport din Oradea si din imprejurimi.

Fie ca e vorba de promotii sau de informatii de ultima ora, aici gaseti tot ce te intereseaza.

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!