Eldorado Steak

Situat în inima oraşului, Steakhouse & Pizza Eldorado este un restaurant cu atmosferă de steakhouse American autentic.
Locaţia centrală – fiind situat în mijlocul străzii pietonale – face ca Eldorado să fie locul ideal pentru cei care doresc să ia masa cu familia, cu prietenii, cu partenerii de afaceri, pentru turiştii care vizitează sau tranzitează oraşul nostru, sau pentru cei care vin din birourile din apropiere.
Saloanele de fumători şi nefumători asigură un ambient prietenos şi relaxant, iar terasa funcţională în sezonul cald îşi aşteaptă clienţii direct pe cea mai animată stradă din oraş, înconjurată de clădiri istorice, datorită cărora din 2012 Oradea s-a alăturat prestigioasei liste a oraşelor din circuitul internaţional Art Nouveau.

Vă aşteptăm cu meniul specific de steakhouse, cu specialităţi din carne excepţională de vită, îmbogăţit cu preparate uşoare, cu o gamă variată de pizza şi deserturi delicioase. Produsele de bază de înaltă calitate, mâncărurile pregătite printr-un proces tehnologic impecabil, servirea atentă şi amabilă fac din Eldorado un restaurant unde veţi reveni cu siguranţă.

Terasa: Da

Meniul zilei: Da

Orar:
Luni - Vineri: 09.00 - 24.00
Sambata: 10.00 - 24.00
Duminica: 09.00 - 24.00

Str. Republicii, nr. 13, Oradea
0259 468 080, 0731 234 111
Web: facebook.com/EldoradoCafePizzaGrill

sursa: facebook.com/EldoradoCafePizzaGrill

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!