Grand Palace

Situat in inima orasului Oradea, Grand Palace este restaurantul in care momentele obisnuite se transforma in clipe magice pline de farmec.

Misiunea noastra este sa dam viata celor mai frumoase amintiri indiferent ca este vorba de un business lunch, o cina, un eveniment sau o nunta.

Grand Palace este mai mult decat un simplu restaurant. Alaturi de o echipa de specialisti in organizarea evenimentelor si un personal de servire profesionist, restaurantul va pune la dispozitie si o sala de evenimente eleganta, spatioasa si luminoasa.

Terasa mare, poate fi si ea folosita atat pentru evenimentele corporate sau conferinte cat si pentru servirea invitatilor in pauzele dintre discursuri sau prezentari.

Adresa: Piata 1 Decembrie 12, Oradea, Romania
Tel: 0372.70.49.05
Web: grandpalace.ro

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!