ANTHIMOS

Restaurantul ANTHIMOS, cu o capacitate de 140 persoane vă invită să vă bucurați de experiențe culinare unice printr-o varietate de specialități. La cerere, restaurantul poate fi rezervat pentru diferite evenimente, petreceri private, nunți, botezuri, întâlniri, banchete etc…

Oricât de pretenţios ar fi evenimentul pe care-l aveţi în plan, Restaurantul ANTHIMOS vă garantează reuşita: o echipă de bucătari premiată la concursuri naționale și internaționale, un amplasament într-un cadru natural, la marginea pădurii Felix și nu în ultimul rând o locație cu o arhitectură și un design exclusivist.

Terasa: Da

Specialiştii noștri vor fi alături de dvs. cu profesionalism şi răbdare pe drumul pe ce-l veţi parcurge spre nunta de vis.

Clienţii Restaurantului ANTHIMOS pot alege din cele peste 20 de meniuri de nuntă și botez, în funcţie de preferinţele culinare şi bugetul alocat evenimentului.

Adresa: Com. Sânmartin, Baile Felix, Cordău 1C, Bihor, DC 64

Telefon:
+40 (0) 721 241 333
+40 (0) 744 599 335

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

GPS Lat. N: 46.97922; Long. E: 21.97714

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!