Olive

Olive inseamna rafinament si calitate exceptionala a serviciilor, confort si intimitate, gastronomie Internationala. Meniul nostru cuprinde bunatati capabile sa satisfaca si cele mai rafinate gusturi, indiferent de cultura culinara cat si de statutul degustatorului, restaurantul Olive lanseaza o invitatie la intimitate si bun gust.
Olive ofera mai mult decat o experienta senzoriala, el are menirea de a-ti purta simturile intr-un itinerar culinar de la naturaletea bucatariei romanesti la excentritatile celei internationale. Reusita unei intalniri consta, dincolo de ambient si mancare, intr-o servire ireprosabila. Acesta este motivul pentru care plasam in permanenta clientul in centrul universului nostru. Consideratia pe care ti-o purtam ne ajuta sa venim in intampinarea nevoilor tale. Misiunea noastra este sa transformam, fie ca este vorba de o cina in doi, sau o seara de grup, intr-o memorabila experienta cu pregatiri speciale si meniu personalizat. Iti tratam cu o deosebita atentie asteptarile, decorand masa si localul in acord cu gusturile tale si te delectam cu muzica preferata.

Nu exista limita care sa nu poata fi depasita pentru multumirea clientilor nostri. Si chiar daca am gasit reteta prin care putem oferi deliciul unei mese la preturi accesibile, tot ne mai raman in meniu cateva ingrediente tentante cum ar fi valorile estetice si respectul pentru client. Vrem sa te facem sa te simti special cand treci pe la noi, de aceea iti aratam ca ne pasa de fiecare detaliu.

Orar:
Mon - Sun: 12:00 pm - 11:00 pm

Str. Menumorut, nr. 9/11, Oradea/ Romania

Tel: 0748279026/ 0754029060

sursa: facebook.com/pages/Olive/

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!