Epy

Daca doriti sa cunoasteti îndeaproape bucataria specific ardeleneasca, Epy este locul potrivit.
Restaurantul traditional va întâmpina cu purcel la protap, sarmale, mititei, gulyas si alte preparate din carne de porc si vita.

Evenimente
Cea mai mare salã de evenimente conform standardelor Europene din Oradea cu o capacitate de peste 500 de locuri va asteapta La Motel - Reastaurant EPY, pentru o experientã pe care nu o veti uita.
Confortul oferit de un motel cu servicii complete, se combina cu posibilitatea organizarii de intalniri sau reuniuni. Suntem pregatiti sa va satisfacem preferintele cu meniu de gama variata, cu personalul calificat.

Evenimente Corporate: Conferinte, Intalniri de afaceri, Seminarii, Cursuri, Work-shop-uri, Lansari de produse/servicii, Inaugurari de sedii, Petreceri angajati.
Evenimente Private: Nunti, Petrecerea burlacilor, Botezuri, Petreceri copii, Petreceri tematice, Aniversari.

Adresa: Matei Corvin nr. 77
Telefon:
+40-259-442163;
+40-259-454227
+40-0745-919449

Web: www.epy.ro

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!