Trattoria Di Toscana

Da, inca un restaurant cu specific italian. Ce ne deosebeste de restul?
Noi credem in legende frumoase, ce au circulat din generatie in generatie si in secretele retetelor din Toscana, transmise mai departe numai prin bucatari alesi. Mai mult, am creat un loc in care specialitatile ei culinare pot fi degustate si savurate de toti cei care ne trec pragul.

Decorul interior, contemporan, elegant, feeric ne invita sa visam si sa evadam. Restaurantul "Trattoria di Toscana" are dorinta sa fie unic, mai ales prin bucataria elaborata, frumoasa, plina de pasiune si nu in ultimul rand accesibila.

La Trattoria di Toscana respectam pana la cel mai mic detaliu retetele traditionale si va invitam cu drag sa savurati mancare italiana autentica si diversitatea culinara mostenita din experientele acesteia. Veniti si incercati minunatiile culinare, intr-un ambient stilat si placut. Va propunem sa o savurati acompaniata de cele mai fine bauturi, cele mai alese vinuri si de o muzica de calitate.

Intr-un cadru elegant si intr-o atmosfera specifica traditiei restaurantelor italienesti, avem deosebita placere de a va invita sa gustati cele mai savuroase preparate ale bucatariei italiene, pregatite dupa retete traditionale,cu ingrediente si mirodenii aduse special din Italia.


Adresa: Mihail Kogalniceanu nr. 7, Oradea
Telefon: 0757469424 / 0770970326
facebook.com/pages/Bucataria-Trattoria-Pizzeria-di-Toscana

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!