Old Mill

Deşi este în primul rând un restaurant şi mai apoi o pizzerie, localul şi-a câştigat renumele datorită sorimentelor felurite şi delicioase de pizza, iar raportul calitate-preţ este unul cu adevărat bun.
Pe lângă delicioasele feluri de mâncare, preparate cu multă atenţie şi grijă de echipa care de 3 ani de zile oferă stabilitate, echilibru şi continuitate în gustul mâncării servite, localul pune la dispoziţia clienţilor săi şi un bar foarte bine aprovizionat, cuprinzând felurite sortimente de vin, bere (fiind unul din puţinele localuri din Oradea unde amatorii de bere pot savura o bere nefiltrată), băuturi alcoolice sau răcoritoare, precum şi nelipsitele varietăţi de cafea sau ceai.

Şi deoarece Old Mill este un loc cu totul special, sub sloganul “La Moara Veche se macină teatru”, localul împreună cu Asociaţia Artemotion oferă iubitorilor de “teatrul de pub” ocazia de a viziona spectacolele lor preferate în noua sală de evenimente (cu o capacitate de 120 de persoane) din incinta localului.

Livrare la domiciliu: Da
Pentru livrare la domiciliu* avem ofertele speciale :
ORICE PIZZA 1+ 1 la pretul de 22 lei
ORICE PASTE 1 + 1 la pretul de 22 lei
Pentru ORICE ALT PREPARAT DIN MENIU livrat la domiciliu*se percepe o taxa de transport de de 1,5 lei / produs
Avem posibilitatea de a onora comenzile doar in Oradea .
Pentru livrare : caserola / cutie pizza 1 leu iar sosurile 2 lei.

Evenimente corporate
Restaurantul pizzerie Old Mill vă oferă posibilitatea de a vă organiza evenimentele corporate în compania sa. Localul vă pune la dispoziţie sala sa de evenimente cu o capacitate de 120 de locuri şi o selecţie variată de meniuri şi băuturi din care puteţi alege.

Evenimente private

Orar
Luni-Joi: 10:00 - 23:00
Vineri: 10:00 - 24:00
Sâmbătă: 12:00 - 24:00

Duminică: 12:00 - 23:00


Adresa: Strada Mihail Kogălniceanu 26/Oradea, Romania
Restaurant : +40740-155.055
Comenzi la domiciliu :
+40743-450.450
+40743-920.920
Web: oldmill.ro

sursa: oldmill.ro

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!