Ruxandra

Pensiune 3 stele - Baile 1 Mai.
Bine ati venit la Cabana Ruxandra! Rezervarile se fac doar daca se achita prima noapte de cazare.
Cu o amplasare privilegiata in statiunea balneo-climaterica Baile 1 Mai, Cabana este situata in centrul statiunii, la 120 m de Strandul Venus.

Accesul la cabana este din soseaua Principala iar cladirea este retrasa la 100 m de soseaua principala beneficiind de liniste.
Cabana dispune de o curte de 4000 mp din care parcare pavata de 1100 mp unde copii se pot da pe bicicleta, pe role, pot juca badminton, volei, tenis de masa sau se pot da pe hamac.

Restaurantul functioneaza cand este inchiriata toata capacitatea si daca se solicita in mod expres din timp acest lucru, in rest se serveste doar micul dejun - `bufet suedez` si aceasta dupa ce se exprima cerinta din timp pentru a se putea efectua aprovizionarea cu produse proaspete. Sala de mese si frigiderul este la dispozitia clientilor.
Pentru ca suntem autorizati restaurant clientii nu au acces in bucatarie si la frigiderele din bucatarie.
Pe terasa exterioara beneficiati de umbra dupa amiaza si aveti placerea recreerii intr-un loc linistit unde se poate juca tenis de masa.
Pentru cei carora le place berbeque va punem la dispozitie si un gratar in aer liber unde va puteti prepara ceea ce doriti dumneavoastra.
La etajul 1 sunt 2 camere duble si o camera tripla, camerele avand o suprafata de 18 mp, cu pat dublu cu saltele ortopedice, baie cu cabina dus, tv Lcd(74 canale ), internet, balcoane generose de unde se poate admira panorama Bailor 1 Mai si un apartament cu doua camere (70 mp), baie echipata cu cada si bideu.
La etajul 2 dispune de 2 camere dublesi o camera tipla, camerele avand o suprafata de 18 mp, cu pat dublu cu saltele ortopedice, baie cu cabina dus, tv Lcd(74 canale ), internet, balcoane generose de unde se poate admira panorama Bailor 1 Mai si un apartament cu doua camere (70 mp), baie echipata cu cada si bideu.
Din toate camerele dimineata se poate admira rasaritul soarelui iar dupa amiaza toate camerele sunt pe umbra si racoroase asteptandu-va dupa o zi placuta petrecuta la strand.

Avem TV LCD cu diagonala DE 102,106 SI 127 cm diagonala in spatiile comune unde se poate urmari Campionatul mondial de fotbal.

Adresa:
Baile 1 Mai, str. Baile 1 Mai, nr. 62/F

sursa: turistinfo.ro

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!