Empire

Pensiune 4 stele - Baile 1 Mai.

Pensiunea Empire este situata in Baile 1 Mai renumita pentru apele termale, la 2 km de Baile Felix si la 10 km de Oradea. Gazdele va stau la dispozitie, oferindu-va cele mai bune conditii de cazare, masa si relaxare.
Pensiunea Empire dispune de 2 piscine in aer liber ( una pentru copii si una pentru adulti ) cu loc de joaca pentru copii si o piscina acoperita cu program de functionare in extrasezon, toate cu apa termala la 32 grade Celsius precum si restaurant cu doua saloane pentru fumatori si nefumatori cu o capacitate de 100 locuri.

Aveti la dispozitia dumneavoastra 5 apartamente si 8 camere, la 4 flori si 7 camere si 1 apartament la 3 flori, cu o capacitate totala de 56 locuri, camerele fiind dotate cu baie proprie, Tv, internet si climatizare.

Baile 1 Mai, nr. 68, Bihor, Romania
Mobil: +40 724 225 118
Telefon: +40 259 319 149
+40 259 319 150

sursa: pensiuneaempire.ro

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!