Veronica

Pensiune 3 stele - Baile Felix.

Pensiunea Veronica este situată în apropierea zonei centrale a staţiunii Baile Felix, într-o zona liniştită, ferită de zgomotul maşinilor sau a teraselor, în vecinătatea Ştrandurilor Felix, Apollo, Crişana, Mureş.
Vă punem la dispoziţie 6 camere double, 3 camere triple şi 1 apartament.

Casa Veronica beneficiază de un amplasament privilegiat, în imediata apropiere a ştrandurilor Felix, Apollo, Crişana şi Somes / Mures, la doi paşi de centrul staţiunii şi lacul cu nuferi.
Cele 10 dormitoare sunt mobilate şi decorate cu o deosebită grijă în armonie cu stilul arhitectonic al clădirii pentru a vă oferi un maximum de confort şi a creea o atmosferă placută şi relaxantă.

Servicii:
canere cu baie baie proprie
climatizare (AC)
televizoare, LCD conectate la televiziunea prin cablu
minibar / frigider
uscator de par
internet wireless / LAN
pat suplimentar (contra cost)
parcare
fax, computer (la receptie)
acces la bucataria clientilor si terasa cu grill
camere nefumatori
plata cash, card, tichete de vacanta sau transfer bancar

Sala de conferinte reprezinta locul ideal pentru organizarea de conferinte, simpozioane, intalniri de afaceri, seminarii, conferinte de presa, petreceri si orice alte evenimente.

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!