Complex Verdi

Pensiune 3 stele - Baile Felix
Complexul Turistic Verdi situat la intrarea in renumita Statiune Balneara Baile Felix dispune de vile moderne, piscina cu apa termala deschisa tot timpul anului, restaurant care va asteapta cu un meniu delicios, terasa, bar si nu in ultimul rand un personal bine pregatit pentru ca sejurul dumneavoastra sa fie de neuitat.

Restarantul complexului cu specific romanesc si international, dispune de o capacite de 200 de locuri. Cele doua terase ale restaurantului cu o capacitate de 80 de locuri sunt ideale pentru a servi masa. Restaurantul din incinta complexului va ofera servicii complete de masa. Puteti servi micul dejun,pranzul sau cina in fiecare zi de la 8:00 la 23:00. Restaurantul va pune la dispozitie preparate cu specific romanesc si international. La barul din incinta restaurantului puteti gasi sortimente alese de vinuri.

Pentru mai multe detali si rezervari va rugam sa ne contactati la telefon: 0726-104 532

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!