Metropol

Pensiune 4 stele - Baile Felix
Pensiunea Metropol face parte din categoria pensiunilor de 4 stele, fiind concepută pentru a oferi un maxim de confort clienților săi.
Deschisă de curând, pensiunea vă oferă toate facilitățile unei locații liniștite și extrem de primitoare, fiind situată la lizieră pădurii. De asemenea este ideală pentru petrecerea vacanțelor, a reuniunilor de afaceri, efectuarea unei cure balneare în Băile Felix și sărbătorirea unor ocazii deosebite în cadrul restaurantului.
Amplasamentul pensiunii,dotările moderne, ambientul plăcut și prețurile decente sunt motivele pentru care oaspeții își propun să revină la noi.

Piscina: Da

Restaurantul din cadrul pensiunii, având o capacitate de 80 de locuri, poate organiza la solicitarea oaspeților petreceri, nunți, botezuri sau evenimente private. De asemenea, aici se servește și micul dejun pentru turiștii cazați la pensiune.

adresa: Băile Felix, nr.152, DN76 152, 417445
Mobil: 0744 573 725
Fax: 0259 318 475
GPS: 46.9693 N – 21.9955 E
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!