Casa Stoica

Pensiune 3 stele - Oradea.

Avand o pozitie foarte buna, Pensiunea "CASA STOICA" este situata intr-o zona rezidentiala selecta din Centrul Municipiului Oradea.
Ambianta comfortabila si linistita este menita sa satisfaca noul si eficientul concept "Business & Leisure".

Pensiunea dispune de 5 camere double (pat matrimonial) amenajate conform celor mai inalte standarde. Camerele sunt dotate cu paturi Queen Size si King Size. La cerere, putem acomoda unul sau doi copii in camera parintilor.

Toate camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, aer conditionat, TV satelit, internet si mini-frigider.

Sala de mese, are o capacitate de 16 persoane, si poate fi amenajata pentru diverse evenimente. Micul dejun poate fi servit intre orele 07:00 si 10:00.

La micul dejun va putem servi: oua (omleta cu sunca si cascaval / fierte / "ochiuri"), muschiulet afumat, telemea de vaca, branza topita, rosii, paine, unt, gemuri, cereale, lapte, cafea, varietati de ceai, apa plata.

Adresa: 410081, Str. Closca nr. 4 Oradea, Romania
Telefon: 0722 240091
Web: casastoica.ro
sursa: facebook.com/pensiuneacasastoica/info

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!