Vila Fanica

Pensiune 3 stele - Baile Felix.
"Vila Fanica" este situata vizavi de Strandul Felix si Strandul Apollo acestea fiind cele mai importante obiective turistice din statiune. Cu o arhitectura moderna si totodata unica in aceasta statiune, "Vila Fanica" dispune de 18 camere dotate cu pat matrimonial, televizor, frigider, baie proprie si balcon, in plus turistii pot avea acces la internet prin reteaua wireless pusa la dispozitie de catre unitatea de cazare, iar pentru turistii care aleg sa vina cu masina, "Vila Fanica" ofera si 30 de locuri de parcare.
Unitatea de cazare dinspune si de un restaurant modern, restaurantul "La Fanica" care va asteapta cu meniuri traditionale, atmosfera fiind intretinuta de formatia live.

Adresa; Baile Felix,str. Primaverii nr. 3B/ Romania
Telefon: 0359 444679
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Web: www.vilafanica.ro

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!