Noblesse

Pensiune 3 stele - Baile Felix.
Pensiunea Noblesse este situata pe soseaua DN79 Oradea - Deva la intrarea in Baile Felix dinpre Oradea , a 3-a pensiunea pe partea stanga , la 200 de metri de Strandul Apollo .
Pensiunea Noblesse dispune de 14 camere si 4 apartamente toate cu bai proprii (cabina de dus sau vana ), aer conditionat, balcon, televizoare LCD, cablu tv, internet wireless, minibar.
Camerele sunt dotate cu pat matrimonial, paturi separate sau pat matrimonial + canapea extensibila.

Apartamentele sunt compuse din dormitor cu pat matrimonial si camera de zi cu canapea extensibila, ambele incaperi avand televizor propriu.

Parcarea este pazita si supravegheata video.

Pensiunea dispune de un restaurant si o terasa in stil clasic , unde servirea se face de catre personal specializat.
Noblesse este un restaurant premium de 4 stele dedicat pasionatilor de gust, care doresc sa experimenteze o bucatarie traditionala romaneasca cat si preparate italienesti si frantuzesti. Rigoarea gustului se regaseste in modul cum e gandit si servit meniul. Preparatele noastre se succed in etape menite sa trezeasca , sa incite si sa rasfete toate simturile: gustativ, olfactiv si vizual . Pentru a obtine gustul perfect fiecare etapa trebuie savurata de la primul pana la ultimul fel.

Evenimente:
Capacitatea sălii este de 200 persoane iar ringul de dans foarte generos.
Terasa intimă vă îmbie la un moment de relaxare departe de tumultul petrecerii.
Sala mică are o capacitate de 80 – 100 locuri ideală pentru evenimentele mai restrânse.

Tinerii căsătoriţi beneficiază de cazare gratuită într-un superb apartament, iar bucătarii noştri îi vor răsfăţa cu bucate din tradiţionalul românesc şi bucătăria internaţională.
Pentru confortul dumneavoastră ne vom ocupa special de amenajarea şi decorarea sălii cu lumânări, şampanie şi multe altele.

Adresa: Baile Felix , BH 417500 Romania
Telefon : +40 359 458 254
Fax : +40 359 458 253
Mobil : +40 744 573 707
Web: pensiuneanoblesse.ro

sursa: pensiuneanoblesse.ro

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!