Epy - Motel

Epy  - Oradea.
Complexul este unul cu traditie deja în orasul de pe malul Crisului Repede, fiind unul din primele restaurante înfiintate dupa revolutia din 1989.
Complexul are ca principal obiect de activitate alimentatia publica dar s-a extins treptat oferind clientilor pe lânga restaurant si cazare. Cresterea continua a numarului de oaspeti, datorata serviciilor de calitate oferite, a dus la înfiintarea unui motel restaurant în anul 1995, la iesirea din Oradea spre Satu Mare.
Epy este unul din locurile preferate de multi dintre turistii straini si români care viziteaza Oradea. Restaurantul Epy este locul potrivit pentru o cina sau pentru întâlniri de afaceri. De 18 ani se straduieste sa ofere servicii de cea mai buna calitate.
Asiguram clientilor access de Internet WIRELESS de banda larga (in restaurant-bar, dar si in camere) si parcare supravegheata cu camere video asigurandu-va mobilitate pentru afacerea Dvs, si siguranta maxima pentru autoturismele Dvs.!

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!