Posticum

Pensiune - Oradea.
Centrul orașului este la o distanță de nici 15 minute de mers pe jos acesta fiind caracterizat prin clădiri marea majoritate aparținând stilului de construcție Art Nouveau.
Printre locurile ce pot fi vizitate se numără castelul sub care se află mormântul lui Saint Ladislaus, Palatul Episcopal, coridorul cu tunuri și Catedrala Romano-Catolică.
Băile Felix și Băile 1 Mai faimoase deja pentru cuvintele aduse acestora de către Janus Pannonius se află la doar cațiva kilometri distanță de locația Posticum. Aceste locuri sunt vestite pentru colecția naturală minunată de nuferi.

Camere single
20 de camere single
Două dintre camere poartă numele savanților canoniști Vince Bunyitay si Istvan Daszkal, care mai întâi a fost preotul parorhiei aparținând de biserica Sfântul Ladislau, urmând ca mai târziu acesta sa devină vice-episcop.
Ambele camere sunt construite în stil vechi, iar mobila din cameră aparține lui Bunyitay, ajunsă direct prin moștenire de la acesta.

Camerele duble
18 camere duble
Doar în două dintre camere paturile nu pot fi alăturate; în restul de 16 camere paturile pot fi alăturate sau folosite separat, aceasta depinzând de preferințele vizitatorilor

Camerele triple
În 8 dintre camere sunt paturi duble, iar în două dintre acestea sunt paturi single. În camerele cu un singur pat, celelalte două pot fi împreunate pentru a forma unul dublu.

Camerele cu patru paturi
Avem patru camere, care sunt ideale pentru familiile cu doi copii, seminarii și studenți
Rezervarea este obligatorie.
Check-in-ul are loc între orele 4 după-amiaza și 10 seara.
Checkout-ul se face până în ora 10 dimineața.
Micul dejun se ia între orele 7 dimineața și 9 jumătate dimineața.
Micul dejun este inclus în preț.

Camera pentru studenți de la ultimul etaj are un preț de 5 Euro de persoană pe noapte, iar micul dejun nu este inclus in preț. Acesta poate fi preparat la dorința oaspeților pentru 2 Euro.

Prin contribuția dumneavoastră ajutați la susținerea programelor culturale cât și ale celor de caritate organizate de către Posticum, cât și la păstrarea în stare bună a centrului cultural.

Str. Teiului 26, 410477 /Oradea/ Romania
Tel.: +40 259 431 398
Fax: +40 359 410 882
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

sursa: posticum.ro

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!