Casa Mignon

Pensiune 3 stele - Oradea.
Casa Mignon din Oradea oferă camere cu aer condiționat și un restaurant à la carte. Wi-Fi este disponibil gratuit în întreaga proprietate. Cele mai apropiate staţii de autobuz şi tramvai se află la 50 de metri.
Toate camerele sunt amenajate în stil modern şi decorate în tonuri calde de pământ. Acestea au TV cu ecran plat, minibar şi baie privată cu duş.
Restaurantul de la Casa Mignon serveşte preparate din bucătăria italiană. În plus, oaspeții se pot relaxa pe terasa de vară. Parcarea privată este disponibilă gratuit.
Aeroportul Internațional Oradea este la 5 km. Gara locală se află la 2,5 km. Muzeul Țării Crișurilor este la 10 minute cu mașina, iar staţiunea termală Băile Felix este la 11 km.

Adresa: Str. William Shakespeare , nr.1, 410270 Oradea

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!