Davidof

Pensiune 3 margarete - Baile Felix.

- 65 locuri
- 30 camere

Piscina : Da
Pensiunea Davidof: este clasificat le 3 margarete si este situata la intrarea in Baile Felix la 200 m de strandul Apollo.

Pensiunea Davidof corpul A are 10 camere si 2 apartamente iar Pensiunea Davidof corp B deschisa in 2010 are 17 camere si 3 apartamente cu bai proprii, balcon, televizor, cablu tv, minibar, aer conditionat, internet.

Turisti cu masini proprii au asigurat locul de parcare, atat parcarea cat si holurile sunt supravegheate cu camere video.

Facilitati unitate:
bar, fax, frigider in unitate, internet prin cablu, internet wireless, living, parcare, piscina, plata cu cardul, restaurant, room service, sala de conferinte, sala de mese, schimb valutar, spalatorie, terasa, tichete de vacanta, TV in living.

Facilitati camere:
aer conditionat, baie in camera, camera cu TV, balcon, frigider, incalzire centrala, minibar.

Adresa:
Str. Principala nr. 117/A, Băile Felix, România

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!