Raluca

Pensiune 2 stele - Baile Felix.
Pensiunea Raluca, o unitate de cazare clasificata cu 2 margarete, este situata in judetul Bihor, la distanta de 8 km de centrul municipiului Oradea, in statiunea balneoclimaterica Baile Felix.
Pensiunea este amplasata la doar 150 m de piscina cu apa termala a Hotelului International si 250 m de Lacul termal cu flori de Lotus si Nuferi aflat in centrul statiunii.

Pensiunea este locatia ideala pentru petrecerea concediilor, vacantelor si solutia optima de cazare pentru efectuarea tratamentelor balneare .

Pensiunea este aproape de strandurile Apolo si Felix, cu apa termala si Spitalul de Recuperare din statiune.

Va oferim un numar total de 12 locuri de cazare.
Structurata pe 2 nivele Pensiunea RALUCA are un numar de : 5 camere, fiecare avand in dotare pat dublu, figider, TV, televiziune prin cablu, acces internet “ wireless “ si balcon la fiecare camera.
Pensiunea are o parcare proprie cu 5 locuri, supravegheata video.
In perioda de vara va invitam pe terasa amenajata in curte.

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!