International

Hotel 4 stele - Baile Felix.
Hotel International Baile Felix este perla statiunii bihorene, complex balnear al carui merite sunt recunoscute atat pe plan local, cat si pe plan international! Hotel International este primul hotel din Romania recunoscut de Asociatia Europeana a Statiunilor Balneare (ESPA) prin intermediul siglei Eurospa-Med. Aceasta atesta calitatea infrastructurii generale a terapiilor, a igienei, si evident, a securitatii turistilor.
Superbul complex amplasat in centrul statiunii Baile Felix dispune de nu mai putin de 213 spatii de cazare, amenajate elegant, cu bun gust, si dispuse pe 11 etaje, fiecare avand baie proprie cu dus, aer conditionat, minibar, seif, telefon, cablu TV si internet gratuit.

Tratament si relaxare:
Centru de masaj
Centru SPA
Jacuzzi
Piscina exterioara
Piscina interioara
Sala de fitness
Sauna
Solar

Facilitati generale:
Acces internet
Bar
Coafor/Salon infrumusetare
Lift
Parcare
Restaurant propriu
Sala de conferinte
Seif la receptie
Shop/mini supermarket
Terasa

sursa: hotel-international-baile-felix.ro

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!