Terra

Hotel 2 stele - Oradea.
Situat pe malul drept al Crisului Repede, la 500 m de Strandul Municipal, spre Manastirea Sfintei Cruci, Hotelul Terra este amplasat intr-o oaza de verdeata, ferit de pulsul agitat al orasului si totusi aproape de inima sa.
Hotelul nostru dispune de 21 de camere, fiecare avand in dotare telefon, cablu TV, Internet si grup sanitar propriu.
Micul dejun (bufet suedez) este inclus in pretul camerei. Se poate opta si pentru camera la mansarda sau camera cu terasa.
In cazul unei nunti celebrate la restaurantul nostru, o camera este oferita gratuit proaspetilor casatoriti.
Restaurantul Hotelului Terra are o capacitate de peste 180 de locuri asigura un meniu bogat si rafinat. Micul dejun (bufet suedez) este inclus in pretul camerei iar roomservice-ul este la dispozitia clientului la orice ora.

Restaurantul asigura organizarea de mese festive, nunti si a altor evenimente importante. Terasa cu vedere spre Crisul Repede ofera o priveliste incantatoare si clipe de liniste ferite de agitatia orasului.

Sala de conferinta/ evenimente este modern dotata si inspira o atmosfera placuta. Sala de protocol ofera o atmosfera intima si in acelasi timp optima desfasurarii unor discutii de afaceri si incheierii cu succes a acestora.

Oradea, Bihor, Romania, str. Facliei, nr. 29
Telefon:
(+4) 0259 43 59 95
(+4) 0259 43 59 97
(+4) 0359 41 04 30
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Web: hotelterra.ro

sursa: hotelterra.ro

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!