Atrium

Hotel 3 stele - Oradea.
Hotel Atrium este situat în oraşul Oradea la 100 metri de centrul pietonal (Calea Republicii), într-o zonă cu multe clădiri de patrimoniu, la o distanţă de 20 metri de centrul comercial Crişul, 500 metri de gara centrală şi 600 metri de Muzeul Ţării Crişurilor şi complexul baroc format din Palatul Episcopal, basilica Romano-Catolică şi Şirul Canonicilor. Hotelul se află 5 minute de mers pe jos de Palatul Justiţiei şi Tribunalul Bihor.

Hotelul Atrium a fost renovat în anul 2010 şi dispune de 22 de camere împărţite în camere duble matrimoniale, camere duble twin, camere triple şi apartamente. Camerele sunt spaţioase şi oferă intimitate şi comfort. Camerele triple dispun de de 3 paturi de câte o persoană. Apartamentele au în dotare un pat matrimonial şi 2 paturi single. Toate camerele dispun de aer condiţionat, TV, cablu TV, telefon, internet, mini-bar şi baie proprie.
Locaţia dispune de parcare gratuită supravegheată video.

Restaurantul hotelului, cu o ambianţă deosebit de caldă şi plăcută, pune la dispoziţia turiştilor meniuri tradiţionale şi internaţionale. În incinta restaurantului se pot organiza diferite evenimente ca: nunţi, botezuri, mese festive. Capacitatea restaurantului este de 120-130 de persoane. Turiştii pot servi micul dejun în salonul hotelului şi se pot relaxa în barul din incinta acestuia.

sursa: haisitu.ro/hotel-atrium-oradea

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!