Atlantic

Hotel 4 stele - Oradea .
Hotel Atlantic este locatia ideala pentru cazare in Oradea atat pentru cei sositi in scop de afaceri cat si pentru o familie care doreste sa viziteze orasul si imprejurimile sale. Situat intr-o zona linistita din centrul orasului Oradea, Hotel Atlantic are avantajul proximitatii atat a institutiilor importante din judet, cat a principalelor obiective turistice din Oradea.
Locatia dispune de 4 apartamente clasificate la standardele de 4 stele, cu un nivel de confort ridicat, dotate cu aer conditionat, mobilier modern, balcon, birouri, minibar, TV, internet, seif, acces in camera cu cartela, jacuzzi. Ca si facilitati ale locatiei regasim: loc pentru fumat, bar, room service, parcare supravegheata video.

Tapta - Bar, Caffe & More
Tapta e locul in care te simti bine de la micul dejun pana seara la cina, sau inainte de petrecere. Situat la 1 minut distanta de Hotel, in centrul orasului Oradea, restaurantul Tapta e locul micului dejun sanatos si satios, al cinelor romantice in doi sau a pranzurilor delicioase in familie.

Adresa:
Romania, Oradea 410041, str. Iosif Vulcan, nr. 9
tel.: +40 259-426.911,
tel.: +40 0359-172.263,
mobil: +40 740-489.557
e-mail rezervari: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
e-mail manager: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Web: hotelatlantic.ro

sursa: hotelatlantic.ro

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!