Nevis Wellness & SPA

Hotel 4 stele - Oradea.
Atât pentru călătorii de afaceri sau în interes personal, la Hotel Nevis veți găsi de fiecare dată un ambient plăcut și servicii de calitate. Oaspeții noștri vor profita de zona liniștită în care se află hotelul, fiind în același timp la scurtă distanță de Primăria orașului, de principalele zone comerciale și de aeroport.Hotelul nostru dispune momentan de 63 de camere și 3 apartamente pentru cazare.
Centru Wellness & SPA în incintă cu servicii complete SPA și remodelare corporală.
Restaurant Orhideea by Nevis
Restaurantul Orhideea din Oradea este va ofera retete traditionale ale bucatariei romanesti si internationale.Cu o servire impecabila din partea personalului nostru calificat si o atmosfera placuta, Restaurantul Orhideea by Nevis va ofera clipe de neuitat.

Conferinte si evenimente business
Pe langa cazare, la Hotel Nevis Oradea dispuneti si de doua sali de evenimente: una cu o capacitate de 200 de locuri, iar cea de-a doua cu o capacitate de pana la 50 de participanti.

Evenimente private
La Hotel Nevis Oradea găsiți sala de perfectă pentru evenimente ca in povești. Cu o capacitate de pănă la 200 de persoane, sala are o acustică de excepție și este dotată cu sistem profesional de sonorizare. Mobilată modern și elegant, sala poate fi decorată și amenajată în funcție de cerințele dumneavoastră.

Pentru aceste evenimente speciale, bucătarii restaurantului Hotel Nevis Oradea vă așteaptă cu un meniu cu bucate alese, pregătite special. Restul personalului va asigura servicii de cea mai înaltă calitate astfel încât dumneavoastră să vă puteți bucura din plin de evenimente.

Adresa:
Oradea, Romania, str. Lăpușului nr. 2
Tel: +40 259 407 970
Fax:  +40 259 407 977
E-mail:  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
sursa: hotelnevis.ro


Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!