Class

Hotel 3 stele - Oradea.
Modernismul, eleganta si confortul sunt regasite la fiecare pas in cadrul hotelului nostru. Atmosfera calda si placuta, ospitalitatea si grija fata de client personalizeaza hotelul CLASS, dandu-i o imagine aparte in Oradea.

Amplasat intr-o zona foarte linistita, pe strada Meziadului nr.28B, intre centrul orasului si soseaua de centura, foarte aproape de Sala Sporturilor din Oradea, de Aeroportul international Oradea si granita Romaniei cu Ungaria.

Oferind 30 spatii de cazare, structurate in camere single, double si apartamente, in total punand la dispozitia clientilor 60 locuri, dotate la un standard de 3 stele.

Facilitatile oferite de hotelul CLASS
- se permit animale de companie;
- internet wireless gratuit;
- parcare in fata hotelului
- sala de conferinte;
- telefon international;
- plata prin card de credit;
- telefon, fax;
- TV cablu;
- aer conditionat;
- frigider;
- rezervari bilete spectacole;

Servicile oferite de hotelul CLASS includ:
- cazare: 25 cam + 5 apartamente;
- mic dejun in tariful de cazare;
- room service;
- masaj;
- servicii de spalare si calcare lenjerie;
- servicii de curierat si rent-a-car;

La etajul 1 al hotelului CLASS se afla o sala de conferinte, cu o capacitate de aproximativ 30 persoane, in care pot fi organizate diverse tipuri de evenimente: training-uri; receptii; conferinte; lansari de carte; cocktail-uri; expozitii sau petreceri private.

Adresa: Meziadului nr.2B, Oradea, 410271 Romania
Tel: +4 (0) 359 452 687
Mobil: + 4 (0) 740 251 879

sursa: classhotel.ro

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!