Impero

Hotel 3 stele - Oradea.
Hotelul Impero, hotel cu o arhitectura moderna, finalizat la sfârsitul lunii aprilie 2007 si construit cu respectarea tuturor normelor Europene în vigoare.
Hotelul este amplasat în apropiere de centrul orasului (1 km), 3 km de aeroport, 15 km de vama Bors si 4 km de gara.
Hotelul va ofera servicii ireprosabile de cazare în 83 de camere (10 single, 37 matrimoniale, 25 twin 11 apartamente) dotate cu grup sanitar propriu, televiziune, telefon international, minibar, aer conditionat, internet.

Restaurantul cu o capacitate de 350 de locuri si bar de zi va intampina cu o gastronomie bogata, inspirata din bucataria internationala.

Sala de conferinte cu o capacitate de 130 de locuri, este dotata cu toate echipamentele necesare organizarii unor reuniuni, întâlniri de afaceri, conferinte, meetings, etc. (ecran, flipchart, videoproiector, instalatie de sonorizare.)

Hotel Impero este locul perfect atât pentru businessman-ul venit în oras cu afaceri cât si pentru turistul care doreste sa se relaxeze . Receptia hotelului va sta la dispozitie cu o gama larga de servicii: room service, spatiu depozitare bagaje si valori, fax, xerox, încalzire centrala proprie, parcare privata (100 locuri) supravegheata de camere video.

Adresa:
B-dul Decebal Nr. 69, Oradea, jud. Bihor

Numere de telefon
Tel : + 4/ 0259 424 444
+ 4/ 0359 450 444
Fax : + 4/ 0259 424 445

E-mail: office @ hotelimpero.eu
Web: hotelimpero.eu

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!