Continental Forum

Hotel 4 stele - Oradea.
Hotelul Continental Forum este cel mai mare hotel din Oradea.
Acest hotel de 4 stele este situat in centrul orasului la numai cateva minute de principalele atractii turistice, de Primarie, Prefectura, Camera de Comert, Tribunal si birourile principalelor companii si banci din oras.

Hotelul dispune de 168 camere, impartite pe 7 etaje fiind capabil sa ofere o cazare in Oradea de neuitat:
- 143 camere standard;
- 18 camere executive;
- 7 apartamente;
din totalul de camere, 77 au balcon si vedere spre raul Crisul Repede.

Camerele executive, in comparatie cu cele standard, sunt mai spatioase si sunt dotate cu: aer conditionat; minibar; televizor; Internet wireless gratuit; telefon; seif; uscator de par; umbrela; oglinda lupa; oglinda, crema si lama pentru barbierit; kit-uri igiena personala; presa pentru pantaloni; cantar; pasta de dinti si periuta; halat de baie; papuci.

Apartamentele Executive sunt situate la etajele 4 si 5 ale hotelului si ofera toate facilitatile necesare pentru un sejur de succes.

Relaxare:
Hotelul nostru va ofera momente de relaxare in spatiul special amenajat la parter. Va recomandam piscina cu apa geotermala, ce are proprietati curative, sauna sau o sesiune de masaj.
Piscina este deschisa tot timpul anului intre orele 08 :00 – 20:00.
Pe timpul verii, va oferim un meniu special cu preparate light si cocktail-uri la
barul amenajat in zona piscinei.

Evenimente:
Continental Forum va ofera posibilitatea de a organiza cu succes evenimente in Oradea care cer o planificare atenta si multa munca. Echipa noastra isi foloseste intreaga experienta pentru a organiza evenimente corporate si evenimente private de succes.

Aleea Strandului nr. 1, cod 410051, Oradea
Telefon: +40 372 598 800
Fax: +40 372 598 801

sursa: continentalhotels.ro/Continental-Forum-Oradea

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!