Maxim

Hotel 4 stele - Oradea.
Un hotel de lux situat central in vecinatatea pietonalei, si a celor mai importante atractii arhitecturale ale orasului Oradea, Hotel Maxim va pune la dispozitie 37 de camere si 2 apartamente.
Restaurantul hotelului combina decorul stilat cu arome rafinate si acorduri fine de gramofon.

Hotelul dispune deasemenea de o sala de conferinte, 3 sali de meeting, vinoteca, terasa, un centru spa cu sauna, jacuzzi, solar masaj si sala de fitness, piscina acoperita, parcare supravegheata cu camere video.

Receptie 24/7

Transfer aeroport

Modalitati de plata
Este acceptata plata numerar (RON), carti de credit (Visa, Mastercard, Maestro, American Express) sau transfer bancar.
Plata se va efectua anticipat sau la maxim 3 zile cazare.
In cazul unui long-stay plata se face anticipat sau din 3 in 3 zile.

Tarife pentru copii:
Copii pana la 7 ani beneficiaza de cazare si mic dejun gratuit, cei intre 7 si 14 ani beneficiaza de cazare gratuita fiind taxati cu 30 RON/ copil aferenti costului unui mic dejun. Copii peste 14 ani sunt considerati adulti.

Facilitati incluse:
Facilitatile incluse in tarifele de cazare standard sunt dupa cum urmeaza: parcare, acces la sala de fitness, acces la piscina, internet WIFI si taxa locala.

Pentru rezervari de grupuri (minim 5 camere) va rugam contactati serviciul rezervar

Pentru ofertele promotionale, contactati receptia hotelului la numerele de telefon:
(+4) 0259 432400, (+4) 0359 432400
Pentru rezervari completati formularul sau contactati serviciul rezervari prin telefon :
+40 259 432 400, +40 359 432 400; fax +40 359 432 500
e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Adresa: Oradea, Str. Victor Babes 5
sursa: hotel-maxim.ro
Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!