Muncel

Hotel 2 stele - Baile Felix

Capacitate: 578 locuri in 287 camere cu 2 paturi si 2 apartamente.

Nr.etaje: 12

Nr. lifturi: 6

Dotarea camerelor: baie proprie, TV cablu, frigider ( se inchiriaza la receptie in limita disponibilitatilor), balcon.

Hotelul dispune de sala de conferinte de 299 locuri, dotata cu ecran pentru proiectii si sonorizare.

Hotelul dispune de piscina neacoperita cu apa termala, deschisa numai in sezon; accesul la piscina contracost .

Hotelul dispune de parcare proprie - 200 locuri.

Restaurante/ Baruri: Restaurantul Clasic Muncel**, categoria 2* - cu o capacitate de 80 locuri; 3 sali cantina cu un total de 390 locuri; bar de zi cu 40 locuri; bar de zi strand Muncel cu 20 locuri.

Modul de servire a mesei: fisa cont sau meniu fix.
Servicii fara plata acordate turistilor: informatii privind prestarea unor servicii; orarul mijloacelor de transport; trezirea clientilor la ora solicitata; pastrarea obiectelor de valoare; transmiterea de mesaje; predarea corespondentei turistilor; acordarea de medicamente si materiale sanitare de prim ajutor in caz de accidente; pastrarea bagajelor; comenzi taximetre;
Servicii cu plata acordate turistilor: servicii telefonice; vanzari de marfuri si articole de stricta necesitate; parcare proprie 200 locuri.

Accesul cu animale de companie: interzis.

Baza de tratament: in incinta hotelului.
Tratamente balneare: Baza de tratament asigura tratamente complexe pentru: afectiuni reumatismale inflamatorii(poliartrita reumatoida, spondilita anchilozanta); afectiuni rematismale degenerative (spondiloza cervicala, dorsala si lombara, artroze, poliartroze); afectiuni reumatismale abarticulare; afectiuni posttraumatice; afectiuni neurologice centrale si periferice; afectiuni asociate (boli metabolice si osteoporoza).
Proceduri si tratamente: bai cu apa termala in cazi si bazine, cu posibilitati de kinetoterapie; electro si hidroterapie; aerosoli si inhalatii; bazin in aer liber cu apa minerala termala; sali de gimnastica medicala; masaj medical.
Tratamentele sunt efectuate de personal medical specializat.

Agrement/Sport in statiune: teren sintetic minifotbal, bazine si piscine cu apa termala, calarie, biliard, tenis de masa, ATV-uri, discoteca.
Recomandat pentru: tratament balnear, odihna, cantonamente sportivi, consfatuiri, evenimente sportive.

Facilitati la cazare pentru copii:
Copiii cu varsta pana la 2 ani - nu au servicii platite.
Copiii cu varsta cuprinsa intre 2 si 10 ani au gratuitate la cazare fara pat suplimentar.
Serviciile de masa solicitate pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 2 si 12 ani vor fi achitate la receptia hotelului, preferabil odata cu celelalte servicii comandate.

Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 10 -12 ani cazati in camera dubla cu un singur adult se va achita: contravaloarea unei camere single cu 2 MD.

sursa: www.sindromania.ro/alberghi/hoteluri/hotel_muncel

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!