Mures

Hotel  2 stele - Baile Felix.
Hotelul Mureș este considerat nava amiral a staţiunii Băle Felix datorită dimensiunii acestuia. Este o destinaţie confortabilă, perfectă atât pentru o oprire de o noapte, cât şi pentru călătorii de afaceri sau vacanţe.

Este situat în Băile Felix în apropierea drumului naţional Oradea - Deva, la 100 metri de staţia de autobuz, la 600 metri de gara din Băile Felix, la 300 metri de centrul comercial al staţiunii, de parc şi de lacul cu nuferi.

Hotelul este preferatul cluburilor de sport, datorită facilităţilor acestuia şi a impresionantei bazei de tratament de recuperare.

Buna dispoziţie este întreţinută la frumoasa piscină a hotelului prin organizarea de programe de divertisment.

Restaurantele noastre oferă locaţia ideală pentru organizarea unei game diversificate de evenimente precum nunţi, botezuri, banchete, petreceri, aniversări şi orice alte evenimente.
 
Profesionalismul şi calitatea deosebită a serviciilor noastre pot satisface cele mai exigente cerinţe şi vor face din evenimentul dumneavoastră unul cu adevărat unic.

Servicii și facilități:
Recreere și sănătate
Acces la piscină, sală de fitness şi saună
Servicii masaj
Servicii de balneo-fizioterapie
Biliard
Închiriere jocuri (şah, table)
Organizare de excursii
Serviciu medical de urgenţă - permanent

Servicii business
Sală de conferinţe (40 locuri)
Servicii fax şi copiator

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!