Nicoleta

Hotel 3 stele - Baile Felix.
Este un hotel de 3 stele, situat intr-un loc foarte linistit cu multa verdeata care ofera turistilor cele mai bune servicii si la cele mai inalte standarde.

Daca doriti o seara romantica restaurantul va sta la dispozitie atat cu mancaruri traditionale cat si cu mancaruri bine cunoscute in intreaga tara si nu numai. La barul restaurantului veti gasi un sortiment bogat de bauturi alcoolice, vinuri din intreaga potgorie romaneasca, cat si bauturi racoritoare reci.
 
Pentru petrecerea timpului in aer liber hotelul pune la dispozitia turistilor o frumoasa piscina cu apa termala naturala inconjurata de o bogata oaza de verdeata si arbusti ornamentali naturali.
In imediata apropiere a hotelului, turistii pasionati de calarit au ocazia sa viziteze baza hipica "Manej il Cavalino", unde pot calarii cai dresati si obisnuiti cu turistii, pe un traseu in mijlocul naturii si prin padurea din apropierea statiunii Baile Felix.

Baile Felix, strada Primaverii, nr 68/ 417500/ Sanmartin/ Romania
Phone: 0040.742.093.546
Phone: 0040.259.318.265
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Web Site: hotelnicoleta.ro

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!