Qiu Hotel Rooms

Hotel 3 stele - Oradea.
"Qiu Hotel Rooms" va ofera un sistem nou si modern de cazare, cu mare accent pe intimitatea si libertatea dvs!
Astfel, sistemul nostru, numit "camere de inchiriat in regim hotelier", se diferentiaza de celelalte unitati de cazare prin absenta unei receptii permanente, cazarea facandu-se printr-un simplu apel telefonic sau rezervare online.
Acest concept nou si eficient permite reducerea costurilor de administrare, oferindu-va cel mai mic pret raportat la pozitionarea (zona centrala a orasului Oradea) si calitatea serviciilor oferite.
Interiorul camerelor noastre este unul modern, cu un confort demn de Mileniul III, perfect adaptat omului de azi, preocupat de afaceri, calatorii, liniste si eficienta.
Calitatea pe care o oferim este garantata de cea mai inalta autoritate a turismului din Romania, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Adresa:
Oradea, Str. Republicii Nr. 15, Romania, zona pietonală
Telefon: +40 / 0733 666 555
Fax: +40 / 0259 413 000
Coordonate GPS: 47.058917, 21.935328
Website: qiu.ro
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
* CAZAREA SE FACE DOAR PRIN APEL TELEFONIC 

sursa: qiu.roFacebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!