Avalon Rooms

Hotel 3 stele - Oradea.
In plin centru istoric, intr-o zona care poarta de la mijlocul sec. XIX denumirea de “Orasul Nou al Oradiei”, usor de gasit - imposibil de ignorat, pe Strada Primariei la nr 35 se afla Camerele AVALON.
Fara a fi intens circulata, aceasta strada, care porneste (asa cum ii spune si numele) chiar din fata cladirii Primariei din Piata Unirii, reprezinta una dintre cele mai vechi si importante artere ale orasului, o axa centrala a ariei protejate “Centrul istoric al orasului Oradea.
AVALON-Camere, este un proiect- concept al propietarilor, derulat pe parcursul a aproape doi ani, materializat dupa indelungi cautari, analize, incercari si reusite, toate acestea pentru a va putea oferi un standard superior in cazare, la preturi accesibile.
Camere spatioase, inalte, amenajate dupa un design original si unic, intr-o constructie care respecta stilul architectural renascentist sobru, prezent in Oradea la inceputul sec. XX readuc charm-ul si eleganta vremii indemnandu-te sa nu-l uiti si sa revii aici.
 
Pentru cei care aleg eleganta detasata a unui boutique-hotel in schimbul monotoniei designului standardizat si aplicat dupa reteta…si nu in ultimul rand pentru cei ce apreciaza tot ceea ce inseamna confort modern ….
Am creeat Camerele AVALON!

Adresa: Strada Primariei nr 35/ Oradea/ Romania
Fax: 0040 359 819031 
Reception: 0040 744 522 523
Web: avalon-hotel.ro

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!