Perla

Hotel 3 stele - Baile 1 Mai.
Servicii de calitate intr-o ambianta relaxanta cu o amplasare privilegiata in statiunea balneo-climaterica Baile 1 Mai, Complexul Hotelier Wellness & Spa Perla va asigura tot confortul necesar pentru refacere, dar si pentru incheierea unei afaceri.

Complex Hotelier Wellness & Spa Perla , hotel si restaurant de 3*** stele în statiunea Baile 1 Mai, isi aşteaptă cu ospitalitate clientii in 56 de spatii de cazare (Duble Twin, Duble Matrimoniale şi Apartamente) complet echipate şi utilate. Complexul va ofera toate facilitatile unei locatii linistite si extrem de primitoare pentru un sejur de neuitat, o vacanţă de vis sau un weekend romantic.

Restaurantul se remarcă prin eleganţă şi stil, în armonie cu întreg Complexul hotelier PERLA. Un meniu rafinat din bucătăria tradiţională românească şi internaţională, însoţit de băuturi fine, vine să completeze orice eveniment sau întâlnire de afaceri.

Teren fotbal
Beneficiati de:
1 teren de fotbal cu gazon sintetic cu instalatie de nocturna
1 teren de fotbal cu gazon sintetic acoperit cu instalatie de nocturna
Vestiare cu dusuri;
Sauna
Locuri de parcare;
Bar si televizor pentru insotitori;

Partea de Wellness a Centrului este un izvor de vitalitate şi defineşte un nou stil de viaţă. Relaxare, încărcare deplină cu energie şi răsfăţ pentru corp şi suflet, iată ce oferă: 2 bazine interioare cu apa termala, 2 jacuzzi interioare cu apa termala, 1 bazin semiolimpic exterior cu apa termala (25 metri lungime si 2 metri adancime) , 1 bazin exterior de dimensiuni normale cu apa termala, 1 bazin exterior pentru copii cu apa termala (0.5 metri), 1 sauna turceasca (baia de aburi), 1 sauna finlandeza (sauna uscata), coafor, cosmetica.

Evenimente
Am destinat un spatiu important organizarii de intalniri si evenimente, garantand facilitatile tehnice precum si discretia necesara desfasurarii in bune conditii a acestora.
Pentru organizarea conferintelor, receptiilor sau evenimentelor de profil, Hotel Perla *** pune la dispozitia clientilor sai trei sali de conferinte de diverse capacitati dotate cu lumina naturala si echipament corespunzator.

Adresa:
Baile 1 Mai, Nr. 65/B, Oradea,Jud. Bihor, Romania
Telefon: 0259.318230; 0359.465101; 0359.465.102
Fax: 0259.317135
Coordonate GPS:
N : 46 997164
E : 21 999135

E-mail1: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
E-mail2: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Rezervari: 0733695578
Inchiriere terenuri: 0733695579

sursa: perla1mai.ro

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!