Bulevard

Hotel 3 stele - Oradea.
Hotelul Bulevard vă pune la dispoziţie 15 camere confortabile şi spaţioase şi o gamă diversificată de servicii şi facilităţi.
Pentru ca dumneavoastră să vă simţiţi cât mai bine atunci când sunteţi oaspeţii hotelului, vă punem la dispoziţie o gamă largă de servicii :
- păstrarea valorilor la recepţie
- depozitarea bagajelor
- trezirea la ora solicitată
- comenzi taxi
- camere pentru nefumători
- servicii de copiere/transmitere fax
- servicii de spălătorie şi călcare
- parcare gratuită 24/ 7
- internet wireless disponibil în toate spaţiile hotelului
- recepţie 24 de ore

Evenimente
Pentru diferite acţiuni (evenimente, conferinţe, şedinţe, traininguri, expuneri etc.) hotelul vă stă la dispoziţie cu o sală de conferinţă dotată cu videoproiector, ecran pentru protecţie, având capacitatea de 20 de locuri pentru şedinţă, respectiv 40 de locuri pentru conferinţă. La cerere se pot asigura pauze de cafea precum şi servicii legate de servirea mesei.

Adresa: Strada Ştefan cel Mare 34/ Oradea/ România
Telefon 0752- 198- 991
Fax 0359- 816- 599
E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Web: bulevardhotel.ro

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!