Caro

Hotel 3 stele - Oradea.
Nou, elegant, confortabil şi modern. Garnisit cu dotări de top în toate facilităţile pe care le oferă.
Hotel Caro vă relevă conceptul de boutique-hotel, intim şi dedicat oaspeţilor noştri, prin servicii personalizate. Ne propunem să oferim oaspeţilor noştri servicii mult superioare celor trei stele inscripţionate pe faţada clădirii.
Hotelul îşi aşteaptă oaspeţii cu facilităţi oferite pe cinci nivele. Recepţia, restaurantul şi barul sunt amplasate la parter. Cele 18 camere ale hotelului sunt dispuse pe trei etaje, în timp ce centrul spa de la demisol dispune de o sală de forţă, saună, masaj, sală de relaxare şi acces la un terminal internet de tip desktop. De altfel, internet wireless este disponibil gratuit în tot hotelul.

Evenimente
Oaspeţii Hotel Caro au la dispoziţie o sală de conferinţe cu o capacitate de 80 locuri. Beneficiind de un mobilier modular şi dotări de top, sala de conferinţe poate fi configurată în funcţie de necesităţi: pentru conferinţe, workshop-uri, training-uri sau alte diverse evenimente sociale.

Restaurant
Cu o capacitate de 70 de locuri, restaurantul nostru pune la dispoziţie o bucătărie variată, cu specific internaţional, menită să satisfacă gusturile celor mai pretenţioşi oaspeţi ai noştri. Micul dejun este inclus în preţul unei nopţi de cazare şi va fi servit în regim de bufet suedez sau a la carte. Orarul de funcţionare al restaurantului este între orele 7 şi 22.

Adresa: Mihail Kogalniceanu 21/A, 410094 Oradea/ Romania
Tel: +40 359405204
Fax: +40 359405207
Web: caro-oradea.ro

sursa: caro-oradea.ro

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!