Savor

Pregatim zilnic torturi, prajituri si produse de cofetarie din ingrediente naturale si proaspete.
Toate produsele noastre sunt preparate zilnic, manual, cu grija si pasiune, folosind doar ingrediente naturale, fara conservanti sau coloranti. Folosim întodeauna ingrediente naturale si proaspete cum ar fi: unt si produse lactate, oua de gaina, fructe proaspete de sezon, ciocolata pura, faina etc. Acesta este motivul pentru care produsele noastre au un gust delicios si aromat, care nu se poate obtine din ingrediente procesate.

Abordarea noastra de afaceri se bazeaza pe incredere si onestitate, valori care stau la temelia afacerii noastre.

Capacitatea noastra de a realiza ceea ce ne-am propus se bazeaza in principal pe relatia de incredere si respect reciproc pe care o stabilim cu angajatii si clientii nostri.

Noi facem doar produse pe care ne place sa le mancam!

Ne gasiti zilnic la:

Era Shopping Park
L-D 10:00-22:00

Crisul Center
L-S 10:00-21:00
D 10:00-18.00

Date contact:
adresa: Facliei nr. 12/o, 410181 Oradea
telefon: 0752147454; 0746164902
mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
program: L-D: 10:00-22:00

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!