Diana - Patiserie

Patiseria Franceza Diana s-a infiintat in anul 1998 pe o linie tehnologica de ultima generatie, import Franta, avind la baza productia de foietaj frantuzes

Patiseria Franceza Diana s-a infiintat in anul 1998 pe o linie tehnologica de ultima generatie, import Franta, avind la baza productia de foietaj frantuzesc realizat de personalul nostru sub indrumarea unui specialist in domeniu din tara de origine.
Prima unitate infiintata este Patiseria Franceza Diana din Piata Agroalimentara Cetate-Oradea de pe strada Grivitei nr. 4.

Datorita parerilor pozitive primite din partea clientilor multumiti de calitatea produselor noastre de patiserie, am considerat de bun augur deschiderea , in anul 2oo2, unei noi unitati de productie si desfacere, care momentan functioneaza pe strada Avram Iancu nr. 4 si care s-a largit si cu o linie de produse de cofetarie.
Cele doua unitati dispun de linie proprie de productie - asigurind astfel prospetimea produselor- si magazine de desfacere pe loc si en gross.
Daca la partea de patisserie ne putem mindri cu calitatea, prospetimea si diversitatea de sortimente, la capitolul cofetarie ne mindrim cu produse /tip casa/ adica fara coloranti, conservanti si foi sau blaturi prefabricate , sau creme /tip prafuri/.

ORAR de functionare Patiseria Franceza Diana/ Piata Cetatii/ Oradea
Luni-Vineri 7-16
Sambata 7-14
Duminica inchis

ORAR de functionare Patiseria Franceza Diana din Oradea/ str.Avram Iancu nr. 4
Luni-Vineri 7-19
Sambata 7-19
Duminica inchis

Comenzi
Lucram si pe baza de comenzi care pot fi preluate la cele doua unitati,iar pentru clientii fidel si la telefon. In cazul comenzilor care depasesc 1oo ron, livrarea se face gratuit in Oradea in masina autorizata, fiind insotite de certificate de calitate.

http: patifra.ro

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!