Pigalle

Cofetaria dispune de laborator propriu cu o dotare de ultima ora, acest lucru oferind garantia prospetimii produselor vandute. Produsele sunt fabricate din cele mai bune materii prime, de un personal cu o calificare si experienta de exceptie, la cele mai inalte standarde de calitate si pentru cele mai exigente gusturi.
In sezonul estival va asteaptam sa savurati delicioasele noastre produse pe terasa.
Barul va ofera un sortiment variat de bauturi slab alcoolizate, coktailuri si bauturi racoritoare, intr-o ambianta placuta.
Atat spatiul destinat cofetariei cat si barul dispun de aer conditionat.
Pigalle poate prepara prajituri si torturi pentru evenimente speciale, dispunand de capacitatea de a produce cantitati mari in laboratorul propriu.
La cerere, pentru comenzi mari, livram produsele la domiciliul clientului, cu masina frigorifica.

Tel. 0259-456769
Str. C. Coposu, bl.AN5/ Cartier Rogerius/ Oradea/ Romania

Orar functionare
Vara:
Cofetarie si bar:
Luni: 12-23
Marti-Duminica: 9-23
Terasa Luni: 12-22
Marti-Duminica: 9-22

Iarna
Cofetarie si bar:
Luni: 12-22
Marti-Duminica: 9-22

Facebook

 

Twitter

Google Plus

 

Evenimente in Oradea

Evenimenteinoradea.ro este site-ul cu cea mai mare baza de date in materie de evenimente, cultura, distractie, pensiuni, restaurant, pizzerii, beauty, business, sport. Aici sunt toate optiunile de fun din orasul tau. Informatiile sunt actualizate si incercam sa mentinem un standard ridicat prin acuratetea datelor prezentate si multitudinea de oferte din domeniu. Alatura-te celei mai cool comunitati oradene!